Joy

Trendiga, elegant och med fin linjer har en 4 cm klack. Stabila.
Finns i olika färger och utförande. Fin sko för många tillfällen. Fler modeller i butiken.

Sköna skor av VITAL
Om du mår bra går du bra. Det är därför viktigt har skor som inte bara ser bra ut, men också må bra. Sandaler och mulor för varje tillfälle skämma bort dig med massage för att gå. Så de tar damerna som bär dem genom dagen avslappnad.

Vare sig med hälen eller utan, vare sig med kardborreband eller med rem, oavsett om färgglada eller monokrom: de är den tyrolska hem botemedel för välbefinnande. Modellerna med integrerade finnar massage agera direkt på reflexzoner av foten. Oavsett om det är på jobbet eller i vardagen, inomhus eller utomhus: VITAL har skon som stimulerar, slappnar av, massage. På detta sätt, de förhindrar trötta ben och slappna av organismen.
För ett avslappnat utseende

Avkoppling och välbefinnande kan ses på avstånd för damerna som bär vitala. De lyser som skorna på fötterna. Sandaler för den luftiga sommarklänning, mulor med klackar för chic aftonklänning, sandaler för jeans och halv sko till kjolen-VITAL bytet för varje tillfälle. Färgstarka som årstider, de rätta färgerna finns för sommar och vinter. Från mönstrade till klassiska vita och svarta, de klär fötterna på jobbet och hemma.