Tina

En mycket populär modell som med sin mjuka sula ger ett bra stöd åt foten. Finns i olika färger och kombinationer.

Model TINA - massagesula.
3 cm hög kilsula med djup
fotstöd fram och bak har 2 kardborrband
som lätt går att justera efter foten som gör att skon
sitter optimalt på foten.

VITAL-sulorna är gjutna i PU-skum.
Är stötdämpande och stabil flexibel
.Otroligt hållbart material.
Skorna behåller sin unika upp-
byggnad och passform. 
Produktionen med hänsyn till miljön och medarbetaren:

Sköna skor av VITAL

Om du mår bra går du bra. Det är därför viktigt har skor som inte bara ser bra ut, men också må bra. Sandaler och mulor för varje tillfälle skämma bort dig med massage för att gå. Så de tar damerna som bär dem genom dagen avslappnad.

Vare sig med hälen eller utan, vare sig med kardborreband eller med rem, oavsett om färgglada eller monokrom: de är den tyrolska hem botemedel för välbefinnande. Modellerna med integrerade finnar massage agera direkt på reflexzoner av foten. Oavsett om det är på jobbet eller i vardagen, inomhus eller utomhus: VITAL har skon som stimulerar, slappnar av, massage. På detta sätt, de förhindrar trötta ben och slappna av organismen.

För ett avslappnat utseende

Avkoppling och välbefinnande kan ses på avstånd för damerna som bär vitala. De lyser som skorna på fötterna. Sandaler för den luftiga sommarklänning, mulor med klackar för chic aftonklänning, sandaler för jeans och halv sko till kjolen-VITAL bytet för varje tillfälle. Färgstarka som årstider, de rätta färgerna finns för sommar och vinter. Från mönstrade till klassiska vita och svarta, de klär fötterna på jobbet och hemma.